Henrik Gaarde

Henrik Gaarde

Børne- og ungemedarbejder

Henrik Gaarde er uddannet maskinarbejder og maskinist. Siden har han uddannet sig som blandt andet friskole-håndarbejdslærer. Henrik har i sit arbejdsliv primært beskæftiget sig med børn og unge og har blandt andet i mange år arbejdet som faglærer. I sin fritid er Henrik musiker, fodboldtræner og cykelentusiast.

Henrik@voresbydel.dk

51 34 38 61

Pernille Amir Shahi

Pernille Amir Shahi

Trygheds- og trivselsmedarbejder

Pernille er pædagog med en overbygning som pædagogisk antropolog. Hun har tidligere arbejdet på Christian den IX’s børnehjem, og hun har undervist på VIA University College.

Pernille@voresbydel.dk

28 92 63 69

Rikke Marie Schnuchel

Rikke Marie Schnuchel

Fremskudt job- og uddannelsesvejleder

Rikke er ansat i et samarbejde med jobcenteret, og hendes opgave er at give et fleksibelt rådgivningstilbud til de unge og voksne beboere i alderen 18-29 år i Vandtårnsområdet, som hverken er i job- eller uddannelse. Rikke har i en årrække arbejdet med job- og uddannelsesvejledning.

Rikke@voresbydel.dk

23 35 94 26

Jakob Kristensen

Jakob Kristensen

Sundhedsmedarbejder

Jakob er ansat i et samarbejde med Folkesundheds Aarhus. Han uddannet automekaniker og pædagog. Han arbejder med aktiviteter der skal fremme sundheden i boligområderne.

krjak@aarhus.dk

24 21 07 18

Alex Vejby Nielsen

Alex Vejby Nielsen

Boligsocial leder

Leder af det boligsociale arbejde i Vandtårnsområdet, Møllevangen og Frydenlund.

Avn@bk-aarhus.dk

Janne Grøntved Larsen

Janne Grøntved Larsen

Familiemedarbejder

Janne@voresbydel.dk

26 87 48 70

Kig forbi

Vi har kontorplads i Kalmargade, men er lige så ofte at finde i Reginehøj eller i Vorrevangsområdet. Du finder adresserne herunder:

Kalmargade: Højvangcentret, Kalmargade 31.
Reginehøj: Imellem opgang 13 og 15 på Reginehøjvej, er der en nedgang til vaskekælderen. Bag vaskeriet har vi vores hyggelige aktivitetsrum.
Vorrevangen: I Vorrevangen holder vi til i gavlen på Vorregårds Allé 115 (i den af Nydamsparkens gavle, hvor der før i tiden lå en kiosk).

Hvis du vil være sikker på at træffe os, er det en god idé at ringe eller sende os en mail, så vi kan lave en aftale. Se kontaktinformationerne herover.